PC & Teknoloji Platformu

iPhone/iPad İçin En İyi Antivirüs Programları 2018

Apple tarafından üretilen iPhone ve iPad cihazları virüs, anti-spy, malware, trojan remover, antiLogger, keylogger, ransomware ve daha nicelerine karşı korumak büyük önem arz ediyor. Bilgisayarlarımızda olduğu gibi iOS işletim sistemli telefon ya da tabletlerimizde dış tehditlere karşı antivirüs yazılımları büyük önem arzediyor. Bu durumda iOS işletim sistemli iPhone ve iPad’ler için antivirüs yazılımları ihtiyacı ortaya çıkıyor. Bu noktada sizler için isim yapmış ve testlerde başarılı olmuş antivirüs uygulamalarından seçtiklerimizi paylaşacağız.

Apple (iPhone / iPad) İçin En İyi Antivirüs Uygulamaları 2018

iPhone ve iPad cihazlarınızı virüslere ve diğer zararlılara karşı koruyabileceğiniz en iyi antivirüs uygulamaları listesi.

Avira Mobile Security

Avira Mobile Security, güvenliğiz için yararlı araçları içerisinde barındıran ücretsiz bir güvenlik uygulamasıdır. Zararlı işlemleri tarama, pil ve depolama alanı optimizasyon araçları ve kaybolan cihazınızı bulmanıza yardımcı olan araçları içerisinde barındıran uygulama, tüm iOS cihazlarınızdan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar. Uygulama ile birlikte gelen Avira Secure Backup’ı kullanarak telefonunuzdaki verileri güvenli bir şekilde yedekleyebilir, dilediğiniz zaman erişebilir ve paylaşabilirsiniz. Avira Mobile Security (iPhone/iPad) (6667 indirme)

Trend Micro Mobile Security

Apple cihazlarınız için kapsamlı koruma. iOS için Trend Micro™ Mobile Security Apple® iOS cihazlar için kapsamlı koruma sağlayarak dijital yaşamınızın keyfini güvenle çıkarmanıza olanak verir. Kimlik hırsızlığı ve dolandırıcılık tuzaklarına karşı korur. Sahtecilik amaçlı web sitelerini engeller. Takip edilmeden gezinme olanağı verir. Facebook ve Twitter’da gizliliğinizi korur. Trend Micro Mobile Security (iPhone/iPad) (2799 indirme)

 

Norton Mobile Security

Norton Mobile Security, akıllı telefonunuz ya da tabletiniz için hepsi bir arada mobil güvenlik ve virüs koruma uygulamasıdır. Norton’un Android cihazlar için en iyi antivirüs çözümünün son versiyonunu hemen indirin. iOS akıllı telefonunuz ve tabletiniz için hazırlanmıştır. Kaybolan ya da çalınan telefonunuzu, SMS ile uzaktan kilitleyin. Cihazınızı yavaşlatabilecek ya da ona zarar verebilecek kötü amaçlı yazılım ve virüs barındıran uygulamaları tarayın ve temizleyin. Norton Mobile Security (iPhone/iPad) (2644 indirme)

Not: Android işletim sistemi gibi çok fazla alternatif antivirüs yazılımı olmasada birkaç uygulamaya yer vermeye çalıştım. Uygulamalar belirli bir sınıra kadar ücretsiz olup sonra satın almanızı isteyebilir.  Android telefon ya da tabletiniz için antivirüs arıyorsanız Android İçin En İyi Antivirüs Programları 2018 yazımızı inceleyebilirsiniz.

Yazı içeriği 04.02.2018 itibariyle güncellenmiştir.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerez (Cookie) kullanıyoruz. Kabul et Detaylar

0
Would love your thoughts, please comment.x