PC & Teknoloji Platformu

İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

Her geçen gün artmakta fotoğraf merakının en çok sergilenmiş olduğu sosyal ağlardan biri olan instagram her geçen artan kullanıcı ise sevilmeye devam ediyor. Canlı yayın özelliğinden, anlık hikaye paylaşımına kadar birçok özelliği bünyesine katan instagram büyüme yolunda hızla yoluna devam ediyor. Birçok kullanıcının aktif olduğu bu platformda sizde yerinizi almak istiyorsanız kolayı var. İnstagram hesabı açmak için öncelikle android, ios ya da windows phone telefonunuza instagramı indirerek başlayabilirsiniz.

İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

  • Uygulamayı indirmek için telefonunuzla uyumlu uygulamayı indirmelisininiz. Instagram (Android) (40577 indirme) Instagram (iPhone/iPad) (6485 indirme) Instagram (Windows) (9048 indirme)
  • Android yada İOS telefonunuza uygulamayı indirdiyseniz aşağıdaki işlemleri sırayla takip ederek kolayca instagram hesabınızı oluşturabilirsiniz.
  • Karşınıza ilk olarak e-posta adresi ile kayıl ol yada facebook hesabınız ile bağlanın yazan bir ekran gelicektir. Eğer e-posta ile olmak istiyorsanız aşağıdaki gibi bir ekranla karşı karşıya geliceksiniz. Eğer facebook adresi ile kayıt olursanız ordaki bilgileri otomatik olarak hesaba aktaracağı için pek bir işlemle uğraşmayacaksınız.

instagram-hesabi-nasil-açilir
Eğer e-posta ile kayıt olduysanız yukarıdaki ekrandan sonra birde aşağıdaki gibi kullanıcı bilgileri isteyen bir ekran ile karşılaşacaksınız.

Bilgilerinizi doğru doldurduktan sonra e-mail onayınızı da yaptıysanız artık instagramda özgürce paylaşım yapabilirsiniz. :)

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
king

cok kotu

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerez (Cookie) kullanıyoruz. Kabul et Detaylar

1
0
Would love your thoughts, please comment.x