PC & Teknoloji Platformu

Turkcell Yaani ile Bedava İnternet 1/2GB Nasıl Kazanılır?

Türkcell kullanıcısıyım. Yaani ile internet kazanıldığını duydum. Türkcell hattımda bedava hediye internet kullanmak için ne yapmalıyım? Yaani ücretli mi? Yaani Tukcell’in yerli arama motoru reklamlarıyla hayata geçirdiği bir uygulama. Son zamanlarda çokça tartışılmış bir uygulama olsada ücretsiz olarak Android veya Apple uygulama mağazalarından indirilebiliyor. Son zamanlarda uygulamayı daha cazip hale getirmek için Turkcell tarafından uygulamayı indiren kullanıcılara hediye internet hizmeti veriliyor. Aşağıdaki yöntemi kullanarak sorunsuzca 1GB + 1GB olacak şekilde hediye internet olarak toplamda 2GB paket kazanabilirsiniz.

Turkcell Yaani ile Bedava İnternet 1/2GB Nasıl Kazanılır?

Yaani, tüm operatör aboneleri tarafından kullanılabilir. Bu uygulamayı tüm Android 4.1, iOS 9 ve üzeri işletim sistemlerine sahip mobil cihaz kullanıcıları indirip kullanabilir. Ancak uygulamadan sadece Turkcell aboneleri Yaani’yi kullanarak hediye paket kazanabilir. Yaani hediye internet paketi kazanabilmek için yapmanız gerekenler aşağıdaki gibidir. Öncelikle telefonunuza Turkcell’in Yaani uygulamasını uygulama mağazası üzerinden indirmeniz gerekmektedir. Yaani uygulamasını indirmek için indirme linklerinden telefonunuza uygun olanı seçebilirsiniz. Yaani Arama Motoru (Android) (2891 indirme) Yaani Arama Motoru (iOS / Apple) (1402 indirme)

  • Yaani uygulamasından yapılan aramalar sonucunda gördüğünüz arama sonuçlarını içeren sayfa, Turkcell müşterileri için ücretsizdir. (Müzik ve Haritalar kategorisi hariç)
  • Turkcell müşterileri Yaani’yi ilk defa telefonlarına yüklediklerinde 1 hafta geçerli 1 GB internet paketi hediyesi kazanırlar. Hediyeyi kazanmak için Turkcell data bağlantılarından (LTE – 3G – Edge – GPRS) sadece bir kere uygulamayı kullanmaları gerekmektedir.
  • Ayrıca Turkcell müşterileri, Yaani İnternet Tarayıcısı’nı ayın en az 10 günü kullanarak, en az 20 arama yaptıkları takdirde, bir hafta geçerli her yerde kullanabilecekleri 1 GB data paketi hediyesi daha kazanırlar.

YAANİ, doğrudan tarayıcıdan arama yapma kolaylığı sağlar. Yapmanız gereken tek şey, webte arama yapmak için adres çubuğunu kullanmaktır. Çubuğa arama terimini yazın ve YAANİ Tarayıcısı arama motorundan sonuçları görmek için “GİT” tuşuna ve ya arama ikonuna basın.

İnternette Arama Yapmak için YAANİ nasıl kullanılır?

  • Adres çubuğuna arama yapmak istediğiniz sitenin adresini yazın.
  • Adres çubuğunda anahtar kelimelerle de arama yapabilirsiniz. Adres çubuğuna dokunun ve istediğini anahtar kelimeyi girin. GİT tuşuna veya arama ikonuna basın, arama sonuçları karşınıza çıkacak.
  • Siz arama için kelimeleri girerken YAANİ benzer aramaları beraber gruplayarak daha iyi sonuç tavsiyeleri sunacaktır.
  • Güvenli arama modu ile uygunsuz görselleri YAANİ resim ve video sonuçlarından engelleyebilirsiniz. Güvenli arama özelliği, mümkün olduğunca +18 ve şiddet içerikli sonuçları filtrelemektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece sağ üst köşede bulunan butondaki “Güvenli Arama” seçeneğini aktif duruma getirmektir.
Subscribe
Bildir
guest

5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ferhat

Yaani güzel rahat

Last edited 2 yıl önce by Ferhat
Emre

Cok guzl.probram memlunum

medine

uygulamayı indirdiğim halde bana internet gelmiyor turkcell yim

Rukiye

Bana gelmiyo internet turkcelliyim

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerez (Cookie) kullanıyoruz. Kabul et Detaylar

5
0
Would love your thoughts, please comment.x